Μαρκετ ιν

Καραντίνα δεν ξέρω κι εγώ πόσους μήνες. Πλέον ποιες είναι οι απολαύσεις που μας έχουν μείνει; Netflix και ένα Market. Στη δεύτερη από αυτές θα επικεντρωθώ σήμερα. Σαν καλός οικογενειάρχης που δεν εμπιστεύεται τη γυναίκα του να πάει για ψώνια (και καλά το παίζω το απόλυτο αφεντικό αλλά απλά η κυρά Starkενα βαριέται να πάει) κάνω τις εξορμήσεις μου στις υπεραγορές να το πούμε κι ελληνιστί.

Εκείνο που πάντα προσέχω ότι όλοι οι γύρω μου κινούνται και κάνουν τις αγορές τους σε μοτίβα. Πολύ φοβάμαι ότι κι εγώ το ίδιο κάνω απλώς δε μπορώ να με προσέξω. Επίσης, σίγουρα το κάνω υπερτελειότερα από τους υπόλοιπους. Πάμε λοιπόν να τσεκάρουμε μερικές από τις ράτσες των πελατών σε ένα market.

Ο κουπονάκιας

Μπορεί να κρατάει μικρό καλάθι στο market αλλά ξέρει όλα τα cheat για να μαζέψει γρήγορα τα κουπόνια που θα του χαρίσουν (περίπου) τη μπουρνουζοπετσέτα την καλή που είναι τόσο απαλή, την χύτρα υπερταχύτητας και την μηχανή του γκαζόν που μοιάζει με μίνι τρακτέρ(καλά τα σπάνε αυτές). Τι σημασία έχει που μένει σε πολυκατοικία, δε μαγειρεύει και ίσως δεν κάνει μπάνιο, αφού τα δίνουν με κουπόνια θα τα πάρει ΌΛΑ. Εννοείται ότι ψωνίζει μόνο τα προϊόντα της αλυσίδας που θα του δώσουν διπλάσιους και πάνω πόντους και μόλις γυρίσει σπίτι το τσόκαρο θα πάει σύννεφο γιατί ούτε δημητριακά για τα παιδιά δεν πήρε. Σίγουρα θα του ερχόταν φθηνότερα να αγοράσει ένα τρακτεράκι(τα σπάνε αυτές έτσι;).

Αγαπημένο προϊόν: supermarket cola, ρύζι κάτω Αστραπόγιαννης 2κιλο για διπλάσιους πόνους, του πουλιού το γάλα.

Ο μία και καλή

Πλέον δε συναντάτε τόσο συχνά γιατί είναι και η οικονομική κρίση στη μέση. Είναι ο τύπος που θα πάει market μία φορά το χρόνο και θα ψωνίσει για όόόόόόόόλο το χρόνο. Ξετυλίγει τη λίστα που έχει γραμμένη σε κωλόχαρτο γκουχ γκρουχούρ χαρτί υγείας ήθελα να πω, και ξεκινάει τη διαδρομή του έχοντας τα καρότσια τρενάκι. Κατεβάζει τα ράφια σε χρόνο dt.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό δεν του αρέσει να βρίσκεται εδώ μέσα, και αγοράζει μόνο συσκευασμένα πράγματα, κατά προτίμηση μακράς διαρκείας για να μην χρειάζεται να ξαναέρθει. Δεν κοιτάει μάρκες, δε λογαριάζει χρήμα, η ταχύτητα είναι το παν. Επίσης προκαλεί φθόνο στον κουπονάκια γιατί με τα έξι καρότσια πράγματα ίσως μαζέψει περισσότερα μαγικά χαρτάκια από αυτόν. Στο ταμείο κάνει τζίρο μηνός για όλη την εταιρεία και φεύγοντας αφού φορτώσει τη νταλίκα σκίζει και την κλήση από το μπαμπρίζ του τριαξονικού που έφαγε γιατί το θηρίο του κλείνει τρεις λορίδες κυκλοφορίας.

Αγαπημένο προϊόν: Ξηρά τροφή, γαλέτες, γίγαντες κονσέρβα και γενικά ότι κρατάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Ο ψαγμένος

Έρχεται με τη λίστα του απόλυτα οργανωμένη και ταξινομημένη με τη ραφική σειρά του εκάστοτε market. Έχει μελετήσει και την τελευταία σπιθαμή του κτιρίου και έχει βγάλει την τέλεια διαδρομή ανάλογα με το τι θέλει να αγοράσει. Μπάνει, ψωνίζει, βγαίνει τόσο απλά. Χωρίς να παρεκκλίνει από την πορεία του, χωρίς να ξεπεράσει σέντσι το μπάτζετ του. Ατσαλάκωτος. Μεταξύ μας όλοι θα ήθελαν να είναι κάπως έτσι στα ψώνια τους.

Αγαπημένο προϊόν: Ατζέντα ή και οργανάιζερ σε έντυπη ή και ηλεκτρονική μορφή.

Οικογένεια

Λόγο καραντίνας τώρα έχει γίνει συχνότερη η εμφάνιση ολόκληρης της κομπανίας στο υπερμπακάλικο. Οι γονείς ειδικά αν είναι σε αναστολή περνούν άπειρη ώρα με τα παιδιά που δεν έχουν σχολείο και αναγκαστικά κάπου πρέπει να τα βγάλουν να ξεδώσουν. Παιδότοποι και λοιποί χώροι αναψυχής κλειστοί οπότε τι μένει; Πάμε λοιπόν για τα ψώνια όλοι μαζί στο market. Αναγκαστικά δύο καρότσια και δύο πιτσιρίκια μέσα σε κάθε καρότσι. Τα αγόρια να τσακώνονται με τα κορίτσια για το αν θα πάρουν τα δημητριακά που δίνουν δώρο σπάιντερμαν ή μικρή γοργόνα.

Οι γονείς να τσακώνονται για να πάρει ο πατέρας σοκολάτα γάλακτος και η μητέρα μπάρα δημητριακών και κρακεράκια ολικής γιατί η κοιλιά σου χτυπάει στα γόνατα τώρα με την καραντίνα χλαπάτσας έγινες. Στο τέλος και αφού αγοράσουν και επιπλέον τραυμαπλάστ, γάζες και λοιπά καλούδια παίρνουν και τα πάντα για να είναι όλοι χαρούμενοι. Όλοι, εκτός από τους συνψωνιστές τους βέβαια που αν δεν είναι δαλαλάη λάμα τα νεύρα είναι χορδούλες από τις τσιρίδες και τα κατακέφαλα.

Αγαπημένο προϊόν: Σοκολάτες, γαριδάκια, πατατάκια κτλ για να δουν όλοι μαζί εποχή των παγετώνων το βράδυ.

Ο προσφοράς

Μοιάζει λίγο σε συμπεριφορά με τον κουπονάκια αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιοι. Ο προσφοράς θα πάρει ότι είναι μισοτιμής αυτή την εβδομάδα. Σε υπέρογκες ποσότητες για να είναι σίγουρος ότι θα του φτάσουν μέχρι να ξαναείναι σε προσφορά. Μπορεί να μπει μέσα και να πάρει μισό καρότσι γαλοπούλα βραστή για τις τοστάρες του και στην ουσία να έχει γλιτώσει 1,5 γιούρο το καρότσι από να την ψώνιζε κανονικά αλλά τι πειράζει προσφορά την έχει. Δεν τον ενδιαφέρει η τιμή. Αρκεί να είναι σε προσφορά. Μπορεί να πάρει 1+1 απορρυπαντικό και που κοστίζει μισό νεφράκι αλλά αυτό ήταν σε προσφορά. Στο τέλος της ημέρας έχει χαλάσει το μηνιάτικο στο market και την επόμενη εβδομάδα κλαίει σε εμβρυϊκή στάση γιατί δεν έχει λεφτά να προσφορίσει.

Αγαπημένο προϊόν: Όλες οι προσφορές, χρήσιμες ή άχρηστες αρκεί να είναι 1+1.

Ο κουτσομπόλης

Δεν βγαίνει για ψώνια αυτό είναι σίγουρο. Τώρα που είναι κλειστά καφενεία, καφετέριες και απαγορεύονται οι μαζώξεις, κάπως πρέπει να καταλαγιάσει η περιέργεια. Κάπως πρέπει να ενημερωθεί για το τι έκανε η κόρη της κυρά Νίτσας με το γιο του κυρ Μιχαλή από την κάτω πλατεία και αν θα το πάρει το κορίτσι. Κρατάει ένα καλαθάκι για ξεκάρφωμα και πλαγιάζει όπου βλέπει γνωστούς για να στήσει αυτί. Περνάει τέσσερις ώρες στο market και στο τέλος φεύγει έχοντας στην οικολογική του σακούλα μισό κιλό μορταδέλα και ένα κριτσίνια. Αλλά έχει μάθει για την κόρη της κυρά Νίτσας, το γιο του κυρ Μιχάλη, το μανάβη, τον περιπτερά, το γείτονα, τον παραγείτονα και τον τριτοξάδερφο της κουμπάρας του μπατζανάκη της αδελφής του Μάκη του μηχανικού.

Αγαπημένο προϊόν: Εξοπλισμός παρακολούθησης από το παιχνιδάδικο, μορταδέλα και κριτσίνια.

Η ψωνάρα

Τώρα που δε μπορεί να βγει στα κλαμπίδια για να κάνει μόστρα σενιάρεται από το Σάββατο και Δευτέρα απόγευμα πάει στο market να πάρει δύο πακέτα τσίχλες, και τυρί λάιτ. Μαλλί στην εντέλεια, νύχι βαμμένο και γόβα στιλέτο συνθέτουν ένα αρμονικό πακέτο ΜΠΛΟΥΕΡΓΚ. Φυσικά κάνει βόλτα όλο το μαγαζί δύο φορές. Πρέπει να είναι σίγουρη ότι την είδαν όλοι. Όλοι, και κυρίως ότι η μάνα της μπάζου αντίζηλου που ψώνιζε τυριά, για να σκάσει από τη ζήλια της που είναι πιο κουκλάρα από την δικιά της και να σκάσει από τη ζήλια της.

Αγαπημένο προϊόν: Τσίχλες και λακ.


Αυτά για σήμερα. Την επόμενη φορά θα προσθέσω λίγη ακόμα απύθμενη σοφία στην καθημερινότητα σας και θα κάνω την καραντίνα σας ευκολότερη!

Αν εντοπίσατε κάπου τον εαυτό σας μη διστάσετε να αποκαλυφθείτε. Φωνάξτε ελεύθερα FREEDOM ως άλλοι Γουίλιαμ Γουάλες και να μοιραστείτε και αυτές τις ράτσες που εσείς και μόνον εσείς (ίσως κι όχι) έχετε εντοπίσει.

Αν θέλεις να μπεις κι εσύ στις λίστες μου, σε περιμένω!

(Visited 106 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. Anna Flo 17 Φεβρουαρίου 2021 at 8:03 πμ

  Καλημέρα καλημέρα!
  Δεν με βρήκα στον κατάλογο των αγοραστών σου στο μάρκετ….σνιφ
  Λοιπόν δεν ψωνίζω προσφορές δεν τις εμπιστεύομαι, δεν με ενδιαφέρουν κουπόνια και τα κουπόνια που μπορεί να προκύψουν από το σύνολο των αγορών στο ταμείο τα δίνω στην επόμενη.
  Δεν πάω για κουτσομπολιό μια και στο μάρκετ που πάω σπανίζει να συναντήσω κάποιον γνωστό (όχι ότι είμαι εναντίον μιας κοινωνικής κριτικής που επιβάλλεται!) γιατί επιλέγω το μάρκετ της αρεσκείας μου και ας είναι μακριά
  Δεν πάω βαμμένη και ντυμένη στην τρίχα, πολύ μπανάλ.
  Απλά ψωνίζω ό,τι χρειάζομαι και τέρμα…οκ;
  (τώρα βέβαια με την καραντίνα στέλνω και εγώ το σύζυγο με χαρτάκι αγορών και ησυχάζω)
  (Είδα και τις λίστες σου, τις διάβασα κάπου έχω αφήσει και σχόλια ενα δεν εχει τύχει του σχολιασμού σου)
  Καλή συνέχεια

  Reply
  1. Tommy Stark 17 Φεβρουαρίου 2021 at 10:58 μμ

   Γιατί δε σε βρήκες. Είσαι ξεκάθαρα “ψαγμένη” απλά ίσως όχι με τόσο προγραμματισμό. Δεν το πιστεύω ότι δεν σου απάντησα κάπου, θα το ψάξω και θα επανορθώσω!!!
   Καλή συνέχεια και σε εσένα!!!

   Reply
 2. Ρένα Χριστοδούλου 17 Φεβρουαρίου 2021 at 8:54 πμ

  Καλημέρα.
  Πολύ καλό, με έκανες και γέλασα.
  Φαντάζομαι ότι θα σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, αν σου πω, σαν μανιώδης crafter που είμαι, ότι μπορεί να πάρω ένα προϊόν γιατί με βολεύει η συσκευασία του για κατασκευή.
  Δεν το φαντάστικες ε; Πρόσθεσε με στη λίστα σου κι άλλη φορά να προσέχεις!
  Κατά τα άλλα, τώρα που πάει ο σύζυγος για ψώνια, γλυτώσαμε τα περιττά, γιατί ψωνίζει μόνο ό,τι του πω, άντε και καμιά ρέγγα για τη φασολάδα.
  Εγώ θα παρασυρθώ από τις προσφορές ενίοτε, αυτός ποτέ. Είναι της άποψης, αφού δεν το χρειαζόμαστε γιατί να το πάρουμε και μάλιστα διπλό;
  Πάντως βολεύτηκα που δεν πηγαίνω εγώ, εξοικονόμησα χρήματα.
  Κι αν πάω, δεν θα φορέσω τακούνια, φόρμα κι αθλητικά, ούτε που θα κοιτάξω γύρω γύρω ποιοι είναι. Ψωνίζω και φεύγω βολίδα.
  Ωστόσο, το μάτι μου προλαβαίνει να εντοπίσει παράξενες συσκευασίες, μη ξεχνιόμαστε, η διαστροφή της crafter.
  Να είσαι καλά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

  Reply
  1. Tommy Stark 17 Φεβρουαρίου 2021 at 11:11 μμ

   Με συγκλόνισες! Αν και νομίζω ότι είστε λίγοι οι εκλεκτοί της κατηγορίας σου και για αυτό διακριτικά έχετε διαφύγει της προσοχής μου!
   Το γεγονός ότι μόνο το δικό μου σπίτι δε γλυτώνει χρήματα στέλνοντας εμένα για ψώνια με αγχώνει!!!!
   Καλές οι προσφορές, μεταξύ μας δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου χρειαστεί ένα έξτρα ταψί που δε χωράει στο φούρνο σου!
   Καλή συνέχεια και μας βλέπω για καραντίνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

   Reply
 3. kikh konstantinou 17 Φεβρουαρίου 2021 at 12:33 μμ

  θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου, Νικολετα μου
  ειλικρινα συγκλινουν οι αποψεις μας

  σε φιλω πολυ

  Reply
  1. Tommy Stark 17 Φεβρουαρίου 2021 at 11:12 μμ

   Δεν είμαι η Νικολέτα αλλά χαίρομαι που συμφωνούμε!!!
   Θα μεταφέρω όμως τα φιλιά σου!

   Reply
 4. ainafets 17 Φεβρουαρίου 2021 at 1:12 μμ

  Αυτό και αν είναι ένα Ψ ψαγμένο και ψωνισμένο ποστ για Ψώνια και κάθε φάρα καταναλωτή άσε που έχει και ψυχολογικοφιλοσοφικές προεκτάσεις!
  Λοιπόν είμαι από “αυτές” που πάω σούπερ οργανωμένη και μάλιστα έρχομαι να προσθέσω και μερικά “τιπς” στην “έρευνα” των “ψώνιων”:
  1.Πάω s-m κάθε Τρίτη γιατί οι Δευτέρες έχουν τους καταναλωτές του Σ/Κ και πάντα στις 4.30 αφού οι πιο πολλοί ή κοιμούνται ή δεν έχουν σχολάσει, έτσι σπάνια πέφτω σε ουρά.
  2. Με χαρτάκι στο χέρι ακολουθώ τους διαδρόμους με την σειρά για να μη χάνω χρόνο.
  3. Ψωνίζω από τα κάτω ράφια, γιατί στα πάνω βάζουν τα “συμφωνηθέντα” που είναι και τα πιο ακριβά!
  4. Εντοπίζω από πριν πιο ταμείο μαζεύει τον λιγότερο κόσμο και έτσι τελειώνω στο πιτς- φιτίλι!
  5. Φροντίζω να χαμογελώ (με τα μάτια) και να ευχαριστώ τις ταμίες.
  Φυσικά και πάω με φούτερ και αθλητικά παπούτσια για να μη κουράζομαι.
  Η μεγάλη μου χαρά είναι πως ΠΑΝΤΑ όταν βγαίνω, η ουρά απ΄έξω είναι μισού χιλιομέτρου!
  “Φυσικά” και δεν χρειάζεται να ψάξεις σε πια κατηγορία ανήκω, αυτή φωνάζει από μόνη της!

  ΑΦιλάκια σε όλους και όλες τις “ψωνισμένες” όπως και η αφεντιά μου!

  Reply
  1. Tommy Stark 17 Φεβρουαρίου 2021 at 11:17 μμ

   Είσαι ένα βήμα από το ηλεκτρονικό οργκανάιζερ με κάτοψη του κτηρίου και γυαλιά με ακτίνες Χ για να ξέρεις που δεν υπάρχει ψυχή για να κυκλοφορήσεις!
   Το χαμόγελο είναι αυτό που κάνει τη ζωή μας καλύτερη, κράτα το παντού!!!!
   Καλό σου βράδυ!

   Reply
 5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ 17 Φεβρουαρίου 2021 at 5:53 μμ

  Χαχαχαχαχαχαχαχαχ, το ποστ του μήνα μιλάμε! Τόμμυ έγραψες!
  Ακόμα γελάω με την ιχνηλάτηση των χαρακτήρων του σούπερ μάρκετ που κάπου εκεί μέσα θα συναντήσουμε και τον εαυτό μας, λίγο πολύ μέσα στις συγκεκριμένες κατηγορίες.
  Για να δώσω δηλαδή ένα περίγραμμα να πω τα εξής για την αφεντιά μου:
  -Θα πάω μόνος.
  -Οργανωμένος, με χαρτάκι, ξέροντας από πριν που θα σταθώ και που θα περάσω
  -Φυσικά θα κυνηγήσω την προσφορά στα προϊόντα που θέλω να αγοράσω
  -Φυσικά θα απολαύσω την ωραία ύπαρξη που θα σεργιανίσει δίπλα μου, χωρίς να ακολουθήσω,
  -Θα φρικάρω με τις τσιρίδες από τους πελάτες-“οικογένεια”
  -Θα περάσω από την κάβα των ποτών, θα κοιτάξω …μελαγχολικά τα μπουκάλια και θα αποχωρήσω τάχιστα (ρημάδα κρίση)

  Ε να ένα περίγραμμα, στο περίπου, δικό μου.
  Καλησπέρα φίλτατε, να είσαι καλά, μας έφτιαξες το κέφι.

  Reply
  1. Tommy Stark 17 Φεβρουαρίου 2021 at 11:20 μμ

   Είσαι ποτ πουρί! Κράτα γερά και κρίσεις είναι θα περάσουν όλες τους!
   Η οργάνωση είναι το παν, αλλά εμένα γαμώτο πάντα κάπου μου κρύβεται το χαρτάκι και ότι να ‘ναι μετά ο Tommy!
   Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
   Καλό βράδυ!

   Reply
   1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2021 at 2:16 μμ

    Άσε Τόμμυ! Έχω ξεκινήσει για σούπερ μάρκετ, δεν είναι και κοντά, έχω φτάσει και διαπιστώνω με …τρόμο ότι έχω ξεχάσει το ….χαρτάκι σπίτι. Μισό κουτί χαπάκια για την πίεση μιλάμε φεύγει έτσι στον άπρακτο γυρισμό. Μην τα αναφέρω τώρα αυτά, πόσα θα μετράμε.
    Καλησπέρα φίλε, όμορφη Κυριακή να έχεις.

    Reply
    1. Tommy Stark 21 Φεβρουαρίου 2021 at 10:56 μμ

     Για αυτό τώρα με την τεχνολογία χρησιμοποιώ κυρίως κινητό! Γλιτώνεις κρίσεις και σπατάλες!!
     Καλό σου βράδυ!!!

     Reply
 6. Marina Tsardakli 17 Φεβρουαρίου 2021 at 5:54 μμ

  Ανήκω περήφανα στην κατηγορία “ο ψαγμένος” και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω!
  Πολύ διασκεδαστικό κείμενο, με πολλές αλήθειες δοσμένες με χιούμορ!
  Καλό απόγευμα!

  Reply
  1. Tommy Stark 17 Φεβρουαρίου 2021 at 11:22 μμ

   Μόνο το χιούμορ μας έμεινε! Ο ψαγμένος είναι η πιο safe κατηγορία για να μπεις και να βγεις ακέραιος και χωρίς κίνδυνο παντόφλας από το έτερον ήμισυ όταν επιστρέψεις στο σπίτι!
   Πολύ καλό σου βράδυ!

   Reply
 7. Μαρία Κανελλάκη 18 Φεβρουαρίου 2021 at 2:53 μμ

  Μεταξύ μας τώρα, δεν ξέρω πολλούς άντρες που έχουν αναλάβει τα ψώνια και παρατηρούν και συμπεριφορές. Θέλει κοφτερό μάτι και ενσυναίσθηση. Ανήκεις στο σπάνιο αυτό είδος των αντρών, μπράβο σου.
  Δεν με βρήκα στη λίστα σου πάντως. Θα με χαρακτήριζα “πελάτης-κομάντο”.
  Ξέρω τι ακριβώς θέλω, πού βρίσκεται, το κόστος και το σύνολο περίπου του λογαριασμού.
  Κανόνας απαράβατος, το χαμόγελο και η φράση “Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!” στους υπαλλήλους.
  Είμαι αλλεργική στους τύπους που θέλουν να δοκιμάσουν όλες τις γραβιέρες πριν αποφασίσουν και ανακαλύπτουν στο ταμείο πως δεν θέλουν τελικά κάποιο προϊόν και βάζουν την ταμία να χτυπάει ακυρωτικά. Ενώ πίσω περιμένουν ορδές πελατών.
  Έχω πει αρκετές φορές στα κορίτσια των ταμείων “Χαρά στην υπομονή σου κοπέλα μου!”
  Αυτά.
  Καλή συνέχεια στις λίστες σου Tommy Stark!

  Reply
  1. Tommy Stark 18 Φεβρουαρίου 2021 at 10:29 μμ

   Νιώθω κολακευμένος (νομίζω)! Το να θυμάσαι τις τιμές όλων των προϊόντων απ΄έξω είναι το καλύτερο για την τσέπη. Παίρνεις μαζί σου ακριβώς όσα χρειάζεσαι και δεν ξεφεύγεις από τη λίστα σου ούτε για να πάρεις μία μπιγκ μπάμπολ!!!
   Καλή συνέχεια!!!!!

   Reply
 8. ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) 20 Φεβρουαρίου 2021 at 1:25 μμ

  Αχαχαχα αρχικά ξέρω τι μου λείπει και το αγοράζω. Από γάλα, δημητριακά, φρούτα, συγκεκριμένες τσίχλες οπωσδήποτε, πατατάκια… Δεν γράφω λίστα ρε γαμώτο τα έχω στο μυαλό μου, Σκορπίνα γρα θυμάμαι, ακόμα τουλάχιστον. Παλιότερα η μάνα μου μου έδινε κάτι κουπόνια από γνωστο super market να παίρνω συγκεριμένα προιόντα με πόντους κι αν μάζευες 200 πόντους έπειρνες 6€εύρι επιταγή. Μου είχε κάτσει μια φορά… μετά δεν ασχολήθηκα. Αχαχαχα! Αλλά τώρα μιας που το θυμήθηκα… 😂😂😂 Πάντως ώρες ώρες τα βαριέμαι το super market. Παθαίνω αυτό που παθαίνω με τα κομμωτήρια και τα μαγαζιά με ρούχα, δηλ. να μπω, να βρω αυτό που θέλω και… θέλω να την κάνω, θέλω να την κάνω… 😂😂😂
  Πάντως μπράβο που πας εσύ και η Νικολέτε τι;
  Καλή συνέχεια και στους δυο σας! Καλά να περνάτε!

  Reply
  1. Tommy Stark 20 Φεβρουαρίου 2021 at 10:40 μμ

   Αν δεν τα κάνεις λίστα έχεις τους κινδύνους ή να ξεχάσεις κάτι ή να πάρεις πολλά άχρηστα που νομίζεις ότι σου λείπουν!
   Η μάνα σου κλασσικός κουπονάκιας έτσι?
   Ευχαριστώ! Αχ βασίλισσα την έχω τη Νικολέτα!
   Καλή συνέχεια!!!!

   Reply
 9. Pingback: Είμαστε ότι τρώμε, άνοιξε το ψυγείο να σου πω ποιος είσαι - mindslab.gr

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *